Nye ejere

Thurø Bryghus har fået nye ejere.

Fra 1 januar 2023 overtager Gurli og Ask Ø-Bryg /Thurø Bryghus.

Ø-Bryg / Thurø Bryghus er grundlagt i 2013 af Erik Nielsen. Erik har med stor succes bygget bryggeriet op og skabt et unikt mikrobryggeri hvor han har brygget mange fantastisk gode øl. Dog har Eriks helbred svigtet gennem det sidste stykke tid og Erik har derfor ledt efter nogen til at overtage hans bryggeri.

Valget er faldet på Gurli og Ask, et par fra Thurø der med en kæmpe kærlighed til øl og den smukke Ø synes at være det rigtige valg. Gurli kommer med salgs- og marketingerfaring fra bryggeri og fødevarebranchen og Ask kommer med salgserfaring og er hjemme brygger med stor kærlighed til et godt glas øl og er ølentusiast udover det sædvanlige. ’Det er med stor ydmyghed og stolthed at vi har fået lov til at videreføre Eriks livsværk’ siger Gurli og Ask ’og vi glæder os til at brygge meget mere af den virkelig gode øl’.  

1 januar overtog Ask og Gurli Thurø Bryghus