fbpx

Handelsbetingelser

Thurø Bryghus ApS
Bergmannsvej 82
5700 Svendborg
60 57 97 05
[CVR 43705660]

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms men eksklusiv pant og eksklusiv leveringsomkostninger.

Thurø Bryghus ApS tager imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online]. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Thurø Bryghus ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering
Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med [GLS og PostNord].

Retur og fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@thuroebryghus.dk hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Thurø Bryghus ApS at vurdere varens stand. Hvis varen ikke fremstår salgsbar igen betyder det, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Thurø Bryghus ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Thurø Bryghus ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke
pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:
Thurø Bryghus ApS
Bergmannsvej 82
5700 Svendborg

Andre Vilkår:
Håndtering af pantflasker
Vi tager gerne dine flasker retur og de kan sendes til vores lager.

Såfremt du ønsker at sende dine flasker retur, skal du kontakte os på telefon 60 57 97 05 inden afsendelse.

Vi modtager kun flasker der er pantmærket. Flaskerne skal være pakket forsvarligt og være helt tomme. I hver kasse, skal der være en seddel med dit
navn, adresse, telefonnummer, email adresse og kontonummer.

Når kasserne kommer til vores lager, vil produkterne blive talt op, og beløbet bliver efterfølgende overført til din konto. Der kan gå op til 14 hverdage før beløbet er overført til din konto. Ved brug af denne serviceydelse kræves et gebyr på 30 øre pr. enhed.

Persondatapolitik
Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Thurø Bryghus ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder
Du kan sende en mail til info@thuroebryghus.dk eller ringe på 60 57 97 05 hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens
online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores info@thuroebryghus.dk